Uspesno placanje

Dragi goste,
Hvala vam što ste odabrali naš sajt za rezervaciju apartmana i što ste uspešno napravili rezervaciju. Oduševljeni smo što ćete biti naš gost i želimo vam dobrodošlicu!
Vaša rezervacija je uspešno potvrđena, i sada je samo pitanje vremena kada ćete uživati u udobnosti i gostoprimstvu našeg apartmana. Pored izuzetnog smeštaja, možete očekivati i sve dodatne pogodnosti i usluge koje smo vam obezbedili kako bismo vam pružili nezaboravan boravak.
Naš tim je posvećen vašem zadovoljstvu i stoji vam na raspolaganju ukoliko imate bilo kakva pitanja ili posebne zahteve. Slobodno nas kontaktirajte putem naše korisničke podrške, koja je dostupna 24 sata dnevno, kako bismo vam pomogli na svaki mogući način.
Molimo vas da proverite detalje svoje rezervacije i datume dolaska i odlaska kako biste se uverili da su ispravni. Ukoliko primetite bilo kakve nesporazume ili potrebu za izmenama, odmah nas obavestite kako bismo pravovremeno rešili sve vaše zahteve.
Nadamo se da ćete uživati u našem apartmanu i da će vaš boravak biti nezaboravan. Vaše mišljenje nam je izuzetno važno, pa vas pozivamo da nakon boravka podelite vaše utiske i ocenite našu uslugu. Vaša povratna informacija pomaže nam da unapredimo našu ponudu i osiguramo da svaki gost ima izvanredno iskustvo.
Još jednom, hvala vam na poverenju koje ste nam ukazali. Jedva čekamo da vas ugostimo i pružimo vam najbolje moguće iskustvo. Ukoliko imate dodatna pitanja ili potrebu za dodatnim informacijama, slobodno nas kontaktirajte.
S poštovanjem,
Vaš Hedonist spa

Your payment has been processed successfully

Date: 13.07.2024. 16:55:21

Currency: RSD

Total Amount: 0

Conversion info: 0 RSD = 0 EUR

Order/Track ID:

Transaction ID:

Approval Code: